PUPPYCURSUS

”De puppycursus….” is voor honden van alle leeftijden. Voordat je kan instromen in de groepslessen begin je altijd met de les: Hallo, wie ben jij?
Ik werk met instroom, dat betekent dat ik gemengde groepen heb. Dit is mogelijk omdat de oefeningen altijd op te delen zijn in verschillende stappen en moeilijkheidsniveaus. De ene pup of hond is de andere niet en we kijken naar het hondje wat we voor ons hebben. De ene oefening past ook beter bij de ene hond dan bij de andere. Door de kleine groepjes honden is het ook mogelijk om de oefeningen aan te passen aan jouw hond.

Klik HIER om direct naar ‘Hoe werkt het?’ te gaan

Ook de puppy cursus begint met de kennismaking les: Hallo, wie ben jij?

Deze les bestaat uit twee delen. Een telefonisch gedeelte van 45 minuten waarin ik een aantal vragen stel om jou en je hondje beter te leren kennen. Ook is er een mogelijkheid om zelf vragen te stellen Deze eerste les kan worden ingepland via het planprogramma.

Het tweede deel is een praktijk gedeelte en dan leer ik je de basis oefeningen. Het hondje kan het oefen terrein even verkennen en jij als baasje kan dan ook nog vragen stellen. Deze les duurt 45-50 minuten.

Ik kijk dan ook of het hondje al toe is aan een groepsles. Deze twee lessen samen kosten € 57,50 en deze kan je zelf inplannen als je je hebt aangemeld en hebt ingelogd.

Na de eerste privé les is het mogelijk om in te stromen in een (nader te bepalen) groep of we besluiten dat het beter is voor de hond om voor privé trainingen te gaan.

Klik hier om je aan te melden en te kijken wanneer er plek is voor de eerste prive les.

Kosten: € 57,50

En dit alles met geweldig veel plezier! Klik hier om foto’s en filmpjes te zien van o.a. de puppycursus en raak geïnspireerd!

Bel(0621191293) of mail (renate@doggyduofun.nl) rustig om een afspraak te maken of voor meer informatie. Ik leg u heel graag uit waarom ikzelf zo enthousiast ben!

Ben je al ingeschreven en wil je je lessen plannen, klik dan op de volgende link: doggyduofun.kennelcare.nl