Even voorstellen

Mijn naam is Renate Bartels en Doggy Duo Fun is mijn hondenschool waar ik met veel plezier honden en hun eigenaren les geef. 
Iedere hond en baas combinatie is anders en daar speel ik op in tijdens de één op één lessen.

Voorop staat plezier hebben, vandaar dat we op spel gebaseerde oefeningen doen.
Uniek en FUN voor hond en zijn baasje!
De resultaten zijn verbluffend! 
Het motto is: voor ieder probleem is een spel.
De vraag is niet: wat ga ik afleren?
De vraag is: wat wil ik aanleren?

Toen Moby (Friese Stabij x American Indian Dog) zijn intrede deed in ons gezin, ging ik op zoek naar een hondenschool die bij mij pastte. Ik heb een leuke puppyklas gedaan, maar mistte toch iets: het plezier van het bezig zijn met mijn hond. Ik stuitte op ‘Abolute Dogs’ in Engeland en dat was een openbaring: dit is wat ik zocht! Door middel van spelletjes je hond de juiste beslissingen laten nemen. Want eerlijk is eerlijk: Ik had wel wat ‘dingetjes’ met Moby. 

Ondertussen ben ik een enthousiast en gecertificeerd Pro Dog Trainer, Pro Dog Trainer Geek( een nerd op het gebied van honden en gedrag zeg maar:-D) maar ook ‘gewoon’ Kynologisch Instructeur. En heeft mijn acht jarige Malthezer Leeuwtje ook nog heel wat bijgeleerd!

Toveren?

Natuurlijk kan ik niet toveren, bij mijn leer je verschillende spellen, tijdens de les doe je de oefeningen. Het is de bedoeling dat je er thuis mee aan de slag gaat. Dan pas ga je resultaten zien en ben je zelf haast aan het toveren.

Bent u na het lezen van dit verhaal nieuwsgierig geworden? Schroom dan niet om mij te bellen of een berichtje (renate@doggyduofun.nl) te sturen.