LESSEN

Mijn lessen

De lessen op mijn hondenschool zijn gebaseerd op Concept trainen*. Dit is interactief trainen op een speelse manieren bedoeld voor alle honden, groot, klein, pup of volwassen hond . De hond leert hiermee zelf de juiste beslissingen te nemen door op spel gebaseerde oefeningen te doen. Het codewoord is PLEZIER!

Door plezier te hebben met jouw puppy of volwassen hond bouw je een geweldige relatie op met hem en onderwijl leert hij precies de dingen die jij graag van hem ziet.

Hoe werkt het?

Ik begin altijd met een privé les en deze bestaat uit twee delen (totaal €57,50).

Het eerste deel is een telefoongesprek van 45 minuten. Aan de hand van een aantal vragen leer ik jou en het hondje kennen en je heb de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Dit gesprek kan je zelf inplannen in het planprogramma als je je hebt aangemeld en hebt ingelogd (ma, di, do avond 19.00 uur).

Het tweede deel is de praktijk les. Daar leer je , samen met je hondje, een aantal basis oefeningen. Ik kan je hond observeren en kijk of hij al toe is aan de groepslessen. Je hondje kan het oefen terrein even verkennen en jij kan natuurlijk weer vragen stellen. Deze les duurt ook 45 minuten (di, do ochtend 11.00 uur, za middag 13.00 uur)

Je kan meedoen met de groepslessen als je een strippenkaart Goud aanschaft (€ 200,-)waar je 10 lessen mee kan volgen. Als je een keer niet kan en je zegt 48 uur van tevoren af dan kan je die les gewoon mee nemen. De groepen zijn niet groter dan max 5 hondjes. Het zijn gemixte groepen qua leeftijd, dit is mogelijk omdat er voor iedere oefening weer een uitbreiding is. 

Het is ook mogelijk om een strippenkaart Brons aan te schaffen. Hiermee ben je minder flexibel. Met deze strippenkaart ben je verplicht om alle lessen achtereenvolgend wekelijks in te plannen. En het is niet mogelijk om een les mee te neme als je een keer onverwacht toch niet kan. Het planprogramma biedt deze mogelijkheid nog niet, maar ik plan deze lessen graag persoonlijk voor je in. Deze strippenkaart kost € 175,-

Mocht je tegen een probleem (of uitdaging) aanlopen met je hond, dan is het boeken van een extra gedragsconsult een goeie optie.

*Meer weten over Concept Trainen? Mijn collega uit Limburg, Danielle Hermans van hondenschool Dogstalk, heeft er dit mooie artikel over geschreven in ‘Onze hond’.

Dan nog wat bijzondere online cursussen

Help mijn hond trekt aan de lijn!

Dan is de ‘Stop Pulling’ mini cursus een aanrader!

Droom je van een braaf hondje?

Een hond die naar je luistert en die niet aan de lijn trekt? Als AbsoluteDOGS Pro Dog Partner ben ik super enthousiast om hun gloednieuwe minicursus Stop Pulling te delen!

Dit is een mini cursus (in eenvoudig Engels) die oplossingen biedt voor je problemen met het trekken aan de lijn. Hoe fijn is het als je een hond hebt die zo mooi aan de lijn loopt, met zo’n grote focus op jou, dat je de riem helemaal kunt vergeten en gewoon plezier kunt hebben!

Voor de GEWELDIGE prijs van slechts £27 / € 33,- krijg je:

  • Een minicursus waar je enorm veel leert zodat je hond heerlijk los kan lopen wanneer een paar minuutjes per dag thuis oefent, hoe makkelijk is dat!
  • Een reeks Game Up-video’s, waarin praktische oefeningetjes worden gedemonstreerd en uitgelegd.
  • Een reeks Skill Up-video’s, waarin je alles leert over hoe training op basis van spellen waarmee je het brein van je hond kan hervormen. Dit kan je helpen om je hond op een fijne manier naast te laten lopen zonder te trekken aan de lijn, ongeacht de leeftijd, het ras of de geschiedenis van uw hond!
  • Fijne tips voor het oplossen van problemen die vaak voorkomen bij het trekken aan de lijn waarmee hondenbezitters over de hele wereld worden geconfronteerd!
  • Levenslange toegang tot de cursus – zodat je keer op keer kunt spelen, zo vaak als je wilt!

Stressvrije wandelingen zijn geen droom – ze kunnen je dagelijkse realiteit zijn! Het is tijd om jezelf en je hond een plezier te doen met deze op spelletjes gebaseerde training! Klik hier om meteen te kunnen beginnen!

Help, mijn hond heeft geen aandacht voor mij!

Dan is de Sexier than a squirrel challenge echt iets voor jou!

Heeft jouw hond of puppy alleen maar oog voor de omgeving als je hem uitlaat? Kan je zijn aandacht niet vangen en is hij onbereikbaar? Dan is dit echt iets voor jou! 25 dagen lang krijg je een een oefening om leuk met jouw hond mee aan de gang te gaan. Geen urenlange moeilijke oefeningen, maar korte spellen van maximaal 3 minuutjes. En opeens zal je merken dat het steeds iets beter gaat.

Interesse?
Stuur mij een mail (renate@doggyduofun.nl) en voor € 30,- stuur ik je de link waarmee je meteen mee aan de slag kan.