LESSEN

Kijken naar wat wel kan

Ja, het is best druk met de aanmeldingen van puppies, maar er is altijd een oplossing te bedenken. En één van die oplossingen is het verdelen van de lessen. Niet iedere week een les, maar misschien om de week. Zo missen de pups toch niet deze belangrijke eerste periode. Er zijn spelletjes/oefeningen genoeg om te doen🤩. En vragen stellen mag altijd, mocht je toch eerder met iets zitten.

Mijn lessen

De lessen op mijn hondenschool zijn gebaseerd op Concept trainen*. Dit is interactief trainen op een speelse manieren bedoeld voor alle honden, groot, klein, pup of volwassen hond . De hond leert hiermee zelf de juiste beslissingen te nemen door op spel gebaseerde oefeningen te doen. Het codewoord is PLEZIER!


Door plezier te hebben met jouw puppy of volwassen hond bouw je een geweldige relatie op met hem en onderwijl leert hij precies de dingen die jij graag van hem ziet.

*Meer weten over Concept Trainen? Mijn collega uit Limburg, Danielle Hermans van hondenschool Dogstalk, heeft er dit mooie artikel over geschreven in ‘Onze hond’.

Help mijn hond trekt aan de lijn!!

Dan is de ‘Stop Pulling’ mini cursus een aanrader!

Droom je van een braaf hondje?

Een hond die naar je luistert en die niet aan de lijn trekt? Als AbsoluteDOGS Pro Dog Partner ben ik super enthousiast om hun gloednieuwe minicursus Stop Pulling te delen!

Dit is een mini cursus (in eenvoudig Engels) die oplossingen biedt voor je problemen met het trekken aan de lijn. Hoe fijn is het als je een hond hebt die zo mooi aan de lijn loopt, met zo’n grote focus op jou, dat je de riem helemaal kunt vergeten en gewoon plezier kunt hebben!

Voor de GEWELDIGE prijs van slechts £27 / € 33,- krijg je:

  • Een minicursus waar je enorm veel leert zodat je hond heerlijk los kan lopen wanneer een paar minuutjes per dag thuis oefent, hoe makkelijk is dat!
  • Een reeks Game Up-video’s, waarin praktische oefeningetjes worden gedemonstreerd en uitgelegd.
  • Een reeks Skill Up-video’s, waarin je alles leert over hoe training op basis van spellen waarmee je het brein van je hond kan hervormen. Dit kan je helpen om je hond op een fijne manier naast te laten lopen zonder te trekken aan de lijn, ongeacht de leeftijd, het ras of de geschiedenis van uw hond!
  • Fijne tips voor het oplossen van problemen die vaak voorkomen bij het trekken aan de lijn waarmee hondenbezitters over de hele wereld worden geconfronteerd!
  • Levenslange toegang tot de cursus – zodat je keer op keer kunt spelen, zo vaak als je wilt!

Stressvrije wandelingen zijn geen droom – ze kunnen je dagelijkse realiteit zijn! Het is tijd om jezelf en je hond een plezier te doen met deze op spelletjes gebaseerde training! Klik hier om meteen te kunnen beginnen!

Help, mijn hond heeft geen aandacht voor mij!

Dan is de Sexier than a squirrel challenge echt iets voor jou!

Heeft jouw hond of puppy alleen maar oog voor de omgeving als je hem uitlaat? Kan je zijn aandacht niet vangen en is hij onbereikbaar? Dan is dit echt iets voor jou! 25 dagen lang krijg je een een oefening om leuk met jouw hond mee aan de gang te gaan. Geen urenlange moeilijke oefeningen, maar korte spellen van maximaal 3 minuutjes. En opeens zal je merken dat het steeds iets beter gaat.

Interesse?
Stuur mij een mail (renate@doggyduofun.nl) en voor € 30,- stuur ik je de link waarmee je meteen mee aan de slag kan.