LESSEN

Kijken naar wat wel kan

Ja, het is best druk met de aanmeldingen van puppies, maar er is altijd een oplossing te bedenken. En één van die oplossingen is het verdelen van de lessen. Niet iedere week een les, maar misschien om de week. Zo missen de pups toch niet deze belangrijke eerste periode. Er zijn spelletjes/oefeningen genoeg om te doen🤩. En vragen stellen mag altijd, mocht je toch eerder met iets zitten.

Mijn lessen

De lessen op mijn hondenschool zijn gebaseerd op Concept trainen*. Dit is interactief trainen op een speelse manieren bedoeld voor alle honden, groot, klein, pup of volwassen hond . De hond leert hiermee zelf de juiste beslissingen te nemen door op spel gebaseerde oefeningen te doen. Het codewoord is PLEZIER!


Door plezier te hebben met jouw puppy of volwassen hond bouw je een geweldige relatie op met hem en onderwijl leert hij precies de dingen die jij graag van hem ziet.

*Meer weten over Concept Trainen? Mijn collega uit Limburg, Danielle Hermans van hondenschool Dogstalk, heeft er dit mooie artikel over geschreven in ‘Onze hond’.

De Sexier than a squirrel challenge

Heeft jouw hond of puppy alleen maar oog voor de omgeving als je hem uitlaat? Kan je zijn aandacht niet vangen en is hij onbereikbaar? Dan is dit echt iets voor jou! 25 dagen lang krijg je een een oefening om leuk met jouw hond mee aan de gang te gaan. Geen urenlange moeilijke oefeningen, maar korte spellen van maximaal 3 minuutjes. En opeens zal je merken dat het steeds iets beter gaat.

Interesse?
Stuur mij een mail (renate@doggyduofun.nl) en voor € 30,- stuur ik je de link waarmee je meteen mee aan de slag kan.