LESSEN

Mijn lessen

De lessen op mijn hondenschool zijn gebaseerd op Concept trainen. Dit is interactief trainen op een speelse manieren bedoeld voor alle honden, groot, klein, pup of volwassen hond . De hond leert hiermee zelf de juiste beslissingen te nemen door op spel gebaseerde oefeningen te doen. Het codewoord is PLEZIER!
Door plezier te hebben met jouw puppy of volwassen hond bouw je een geweldige relatie op met hem en onderwijl leert hij precies de dingen die jij graag van hem ziet.

Je bent van harte welkom om een beter beeld te krijgen door bijvoorbeeld te komen kijken. Kijken naar een les is altijd zonder de hond, op die manier heb je alle tijd om een goeie indruk te krijgen.

De Sexier than a squirrel challenge

Heeft jouw hond of puppy alleen maar oog voor de omgeving als u hem uitlaat? Kan je zijn aandacht niet vangen en is hij onbereikbaar? Dan is dit echt iets voor jou! 25 dagen lang krijg je een een oefening om leuk met jouw hond mee aan de gang te gaan. Geen urenlange moeilijke oefeningen, maar korte spellen van maximaal 3 minuutjes. En opeens zal je merken dat het steeds iets beter gaat.

Interesse?
Stuur mij een mail (renate@doggyduofun.nl) en voor € 30,- stuur ik je de link waarmee je meteen mee aan de slag kan.