Aanmelden


Joepie! Ik ben superblij met het nieuwe online boekingssysteem. Hiermee kun je cursussen boeken, betalen maar ook zien waar de lessen plaats vinden, wie de les geeft en welk thema de les heeft. Makkelijk voor jou omdat je altijd alle informatie bij de hand hebt, en handig voor mij omdat ik mij dan bezig kan houden met wat ik het leukst vindt: les geven.

Als je nog niet bent geregistreerd in het systeem meld je je de eerste keer aan als nieuwe klant. Ik ken je wel, maar het systeem nog niet. Deze informatie hoef je maar één keer in te vullen. Daarna kun je hier inloggen als bestaande klant of via de knop LOGIN bovenaan in het menu.

Hulp nodig bij de aanschaf van een strippenkaart en lessen inboeken? Klik hier voor een kort filmpje met uitleg. Let op, op dezelfde manier kan je ook een eerste priveles aanschaffen en plannen.

Hulp nodig bij het inboeken van een inloop groepsles? klik dan hier.

LET OP: op dit moment is het nog lastig om aan te melden of een les in te plannen via je mobiel. Er wordt hard aan gewerkt, maar op dit moment is

Toptip 1: aanmelden en inplannen via ipad of laptop.

Toptip 2: Vooral niet vergeten naar onderen te scrollen om de geboekte les op te slaan of te bevestigen. Als je de les niet terug kan vinden in het plan programma bij bestaande boekingen, dan is er iets niet goed gegaan.

Let op: Er kunnen in het boeking programma alleen lessen worden ingepland op Dinsdag, Donderdag en Zaterdag.