LESSEN en coronavirus

Het is allemaal onwerkelijk, maar we hebben het ermee te doen. De lessen kunnen voorlopig niet doorgaan maar om de komende dagen binnenshuis toch bezig te kunnen blijven is er iets leuks en origineels in het leven geroepen: De sexier than a squirrel challenge! Dit is een grappige manier om aan te geven dat het mogelijk is om een link bij mij aan te vragen. Die link brengt je naar een online omgeving waar je de komende 25 dagen, te beginnen op maandag 23 maart, iedere dag een nieuw spel uitgelegd krijgt. De uitleg wordt gegeven door de oprichters van Absolute Dogs, de hondenschool waar ik mijn (engelse) opleiding heb gedaan. Zij hebben dit opgezet om alle Pro Dog Trainers de mogelijkheid te bieden om hun hoofd boven water te houden.

*********Wij Blij********
********Je hond blij*********
*******Het rode kruis blij********

En een beetje blijheid kunnen we op dit moment wel gebruiken 🙂 Stuur mij een mail (renate@doggyduofun.nl) als je blij wil worden en interesse hebt en voor € 30,- stuur ik je de link waarmee je meteen mee aan de slag kan. €5,- van dit bedrag doneer ik aan het rode kruis.

Mijn lessen

Mijn lessen zijn gebaseerd op Concept trainen. Dit is interactief trainen op een speelse manier. De hond leert hiermee zelf de juiste beslissingen te nemen door op spel gebaseerde oefeningen te doen. Het codewoord is PLEZIER!
Door plezier te hebben met jouw hond bouw je een geweldige relatie op met hem en onderwijl leert hij precies de dingen die jij graag van hem ziet!

Ben je nieuwsgierig geworden, maak dan een afspraak om een proefles* te volgen. Kosten proefles met hond: € 7,50. Zonder hond eens komen kijken kan ook, daar zijn geen kosten aan verbonden. Een proefles met hond vindt plaats in een reguliere cursus, mits er plek is (max. 5 honden per les).